Kdo nestihl mrknout na Snídani s Novou, kde jsem minulý měsíc připravovala barevné chlebíky, níže je odkaz na video, které jsem právě nahrála na můj youtube kanál 🙂 Předem říkám, že nejsem malinká, pouze stojím vedle 2 m vysokého kolosu a modelky Haničky, která je nejen vysoká, ale má vysoké jehly na nohou :-)) Ve středu 28.3. se můžete podívat na další díl, kde budu dělat další dobroty!
Na 4 kusy potřebujete
- 4 plátky kvalitního toastového chleba
- 4 lžíce arašídového másla
- 2 banány nebo 8 mini banánků
- Maliny či jahody
- Pistácie podle chuti
- Javorový sirup
Postup
Toustový chléb si můžete snadno upéct doma, na mém blogu najdete recept. Než si koupíte burákové máslo, podívejte se na složení. Je dobré, aby neobsahovalo přidané cukry a oleje. Plátky chleba opečte v topinkovači dozlatova. Potřete ho burákovým máslem. Na jeden toust padne asi jedna lžíce másla, ale výsledné množství nechám na vás 🙂 Máslo se na chlebu začne krásně roztékat a ztratí tak svoji lepivost. Banány nakrájejte na menší kousky a položte na chléb. Přidejte maliny, nasekané pistácie a pokud chcete, zakápněte toust javorovým sirupem.