Letní vaření s Karolínou

Vystaveno:

Den před odletem na moji dovolenou se konalo letní vaření s Karolínou Kamberskou, na které jsem byla pozvána. Tento kurz vaření zaštiťovala značka FINO, která je spolehlivým partnerem pro všechny naše domácí práce 🙂 Od balení potravin, přes čištění domácnosti po odpadkové pytle. Fino dbá na kvalitu a inovuje – moje dvě oblíbené věci! Proto jsem ráda pozvání přijala.

Připravovaly jsme (ano, byly jsme samé ženské :-)) tříchodové menu:

Předkrm: Orientální marinovaný lilek
Hlavní jídlo: Candát s šalvějovým olejem a salátem tabouleh s konopnými semínky
Dezert: Tartaletky s čokoládou a pomerančem

 

U mě vyhrál lilek, ten totiž miluju snad na všechny způsoby. Zkuste ho někdy vcelku spálit na grilu, oloupat, rozmačkat dužinu se lžící másla a ještě teplé sníst jako předkrm před grilovaným masem. Naprostá delikatesa. To jsem se ale zase dostala jinam, než jsem chtěla 🙂

Každopádně, Karolínu jsem ráda poznala, je moc milá a přívětivá. Produkty FINO jsme částečně vyzkoušely a myslím, že jsme všechny byly moc spokojené s kvalitou. Sáčky do koše, pytlíky, fólie a to všechno je zkrátka takový back office vaření a ten není radno podceňovat 🙂

Na pár fotek se můžete podívat v galerii a já se těším na další akce! 🙂