Nechte se inspirovat slunnou Itálií při přípravě vašich sendvičů! Čerstvá bazalka, mozzarella z bůvolího mléka a masitá rajčata tvoří lahodnou a svěží kombinaci!
Na 6 ks
- Světlý sendvičový chléb
- 6 lžic bazalkového pesta
- 3 ks mozzarella di buffala
- 6 ks rajčat
- 1 balení čerstvé bazalky
- 2 balení salami milano
- 2 ks červené cibule (volitelné)
- Olivový olej extra panenský
- Sůl
Postup
Cibuli nakrájejte na slabá kolečka. Mozzarellu a rajčata rozkrájejte na plátky. Mozzarellu osolte. Sendvičový chléb namažte bazalkovým pestem a vrstvěte postupně mozzarellu, rajčata, bazalku, italský salám a cibuli. Pokapejte olivovým olejem. Nakonec přikryjte plátkem sendvičového chleba, obalte pečícím papírem a ovažte provázkem.
Rychlá, zdravá a stylová svačinka na piknik je hotová!