Bagely s pečenou treskou z M&S potravin

Vystaveno:

Pečená šťavnatá treska, máslem ovoněný bagel a štiplavá ochucená majonéza… Neodolatelná kombinace, které jsem podlehla a rybí bagely se tak navždy dostaly do mého srdce (hned vedle italského risotta:-))

Potřebujete
  • 2 kousky tresky (min. 3 cm vysoké)
  • 2 bagely
  • 20 g másla
  • Rukola
  • Červená cibule
  • Sůl, Olivový olej
  • 3 lžíce majonézy
  • 1 lžička sriracha omáčky

Na směs koření

  • 1 lžička červené papriky
  • ½ lžičky kajenského pepře
  • 1 lžička sušeného česneku
  • Špetka pepře
Postup

Troubu zapněte na 200 stupňů. Koření smíchejte dohromady. Tresku omyjte vodou, osušte kuchyňskou utěrkou a osolte ze všech stran. Menší plech vyložte pečicím papírem a pod každý kousek ryby kápněte olivový olej. Vršek ryby posypte směsí koření a dejte péct do středu trouby na 10 minut. Ryba se nesmí uvnitř vysušit, proto ji v troubě nenechávejte zbytečně dlouho.

Mezitím smíchejte srirachu s majonézou. Bagely podélně rozřízněte a osmahněte řeznou stranou na másle. Cibuli nakrájejte na kolečka. Spodní část bagelů pomažte ochucenou majonézou, pokračujte s cibulí, rybou a navrch položte trochu rukoly. Osolte a opepřete, polijte trochou olivového oleje a přikryjte druhou částí bagelu.

Dobrou chuť 🙂
Štítky: , , ,